Ne kemi ndërtuar zgjidhje për...
Bg images
çfarë mund të bëjmë për ju

Shërbimet me të cilat mund t'ju ndihmojmë

Icon Images
Java logo

Java

Ne ju ndihmojmë të punësoni Java programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj Java Zhvilluesit
.
I disponueshem tani!

NevojaJava zhvilluesit në dispozicion menjëherë?

Ne ju kemi mbuluar!

UNI392

Senior Java Zhvilluesi

Location
Riga, Latvia

UNI9962

Senior Java Zhvilluesi

Location
Kharkiv, Ukraine

UNI9713

Senior Java Zhvilluesi

Location
Saint Petersburg, Russia

UNI10758

Senior Java Backend Zhvilluesi

Location
Bishkek, Kirghistan
ekspertizë në Java

Cfare e ben JavaFactory aq e veçantë?

JavaFactory e specializuar në Java. Ne kemi një ekip prej Java !

Shape Images

12

Vitet e funksionimit

Shape Images

360

Projektet e dorëzuara

Shape Images

160

Java Zhvilluesit

Shape Images

6

Ne jemi të specializuar në Java.

ekipi ynë

Së bashku ne mund të bëjmë shumë më tepër sesa mund të bëni ju vetë.

Ne jemi në kërkim të individëve të talentuar dhe të shtyrë për t'iu bashkuar ekipit tonë në rritje të shpejtë.

Shape
Shape
Shape

Punësoj Java specialistë sot!

Le të punojmë së bashku për tuajin Java projekti Fillo!
Shape
Shape